Welkom op de website van de Hervormde Gemeente Ouderkerk

Laatste update 25 maart 2020 20:30 uur

De kerkenraad houdt de berichtgevingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Via deze website houden we u op de hoogte. Actuele informatie plaatsen we onder 'Nieuws' op deze pagina.

De komende zondagen zullen de ochtend- en avonddiensten via een Livestream verbinding plaatsvinden vanuit de Dorpskerk en te volgen zijn via de volgende link: https://www.youtube.com/channel/UCTltMx_0h3pEOvwoVM0pAmA/live

Het coronavirus treft ons allemaal, maar kwetsbare groepen en ouderen het meest. We vragen u om naar elkaar om te zien, elkaar te helpen en wanneer nodig een beroep te doen op de diaconie.

Omdat er geen diensten worden gehouden wordt er ook niet gecollecteerd en veel uitgaven lopen door. Daarom vragen we u om uw collecte digitaal bij te dragen. Door te klikken op de collectezak wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via iDEAL betalen. Eén aandachtspunt hierbij:

• De betaling wordt gestort op rekening Stichting Derden Gelden ten name van Samen Goed Doen. Dit is een verzamelrekening, vanuit deze rekening worden de gelden overgemaakt naar de rekening van onze kerkelijke gemeente.

Uiteraard kunt u ook een overboeking doen op het rekeningnummer van de kerkrentmeesters: NL28RABO0351900225 t.n.v. Hervormde Gemeente Ouderkerk. De kerkrentmeesters zullen uw bijdrage verdelen over de diverse doeleinden en de diaconie.

Wij danken u voor uw gift!

Geen nieuws beschikbaar.