Catechisatie

Op de catechisatie wordt onderwijs gegeven in de leer van de kerk, het lezen en verstaan van de Heilige Schrift en elementaire kennis van de belijdenis van de kerk.

Er zijn catechisaties van begin oktober tot in de loop van maart, in een aantal groepen vanaf 12 jaar. Aan het begin van het seizoen wordt u via de kerkbode ge├»nformeerd op welke avonden, uren en plaatsen de catechisaties worden gegeven. De tijden en groepen zijn ook te vinden in de agenda op deze website.

Belijdeniscatechisatie

Voor wie belijdenis van het geloof wenst af te leggen wordt eveneens een uur per week catechisatie gehouden in het winterseizoen. De belijdeniscatechese wordt voor beide wijken gezamenlijk gegeven door onze predikant ds. J. Prins. Gegevens hierover komen ook tijdig in de kerkbode.
Wilt je ten aanzien van het doen van belijdenis vooraf een persoonlijk gesprek met de predikant, schroomt dan niet een afspraak met hem te maken. Hij is er graag toe bereid.