Bijbelkringen

Bijbelkring
In het winterseizoen komt onder leiding van onze predikant de bijbelkring bij elkaar. Eenmaal in de vier weken is er kring in één van de zalen van de Oosterkerk of Berea. Er wordt een bijbelboek behandeld aan de hand van een boekje. De avonden beginnen om 20.00 uur. De data en locatie worden vermeld in de kerkbode en in de agenda op de website. Alle gemeenteleden zijn hartelijk welkom.

Voor meer informatie kunt u altijd even bellen of mailen met:

ds. J. Prins, tel. 0180-681415, email: ds.j.prins@kpnplanet.nl

Bijbelkring voor jongeren

Op persoonlijk initiatief van enkele mensen in en buiten de hervormde gemeente in keer per maand een bijbelkring voor jongeren bij elkaar. De leden behoren tot de hervormde gemeente en tot de hersteld hervormde gemeente. De kring wordt gehouden op zondagavond na de kerkdienst en begint rond 21.00 uur. Plaats van samenkomst is afwisselend Hennepwerf 1 en Leeuwerikhof 2. Per jaar kiezen de leden met elkaar een bijbelboek om te bespreken. Bij de voorbereiding en de bespreking wordt een boekje met uitleg over het betreffende bijbelboek gebruikt.

Voor meer informatie kun je altijd even bellen of mailen met:

H. Vermeulen, tel. 0180-681184, email: h.vermeulen@solcon.nl

A.J. Meijer, tel. 0180-683327, email: a.j.meijer@filternet.nl